Utplassering

Utplassering av spill vil si at dere får oppstilt èn eller flere automater GRATIS i deres lokaler. Vi i Vendcomatic AS sørger for investering, frakt/montering, service, utskiftning og generelt vedlikehold av utstyret. I tillegg mottar dere provisjon av inntektene spillene genererer. Forutsetningen for å inngå en utplasseringsavtale er at inntektspotensialet hos dere er stort nok og at spillene får ettersyn og enkelt vedlikehold.

Vendcomatic AS utplasserer alle typer underholdningsautomater. Vi konsentrerer driften stort sett om østlandsområdet, men har i dag også spill plassert i Sortland i Nord og i Bergen i vest.
Vi har god kjennskap til det norske spill markedet og har over tid bygget en stor portefølje med forskjellige maskiner. Vi investerer kontinuerlig i nyheter innen spill fra de store leverandørene som f.eks SEGA, Namco, Stern Pinball, LAI Games og Billares SAM, slik at vi hele tiden har de beste spillene i markedet.

Dette gjør oss også i stand til å skifte maskiner ofte.

"Nedetid / ustand" er for oss FY - ord. Våre spill skal virke, 100% HELE TIDEN!

Vi leverer simulatorer, kiddie rides/lekedyr, air hockey, sportsspill, flipperspill, biljardbord, bamsekraner, dansemaskiner og mye mye mer