SALG

Vendcomatic AS er leverandør for mange av de store produsentene av spill i Europa, USA og Asia, som for eksempel SEGA, Namco, STERN pinball, LAI Games, Billares SAM for å nevne noen. Vi deltar på de store messene og holder oss kontinuerlig oppdatert på nyheter i bransjen.

I tillegg til å selge nye spill, så selger vi brukte spill fra egen "operating avdeling" eller utenlandske aktører. Vi har i senere tid sett ett voksende marked for brukte spill i Norge da populariteten og kvaliteten til spillene viser seg å være bra lenge. Ofte kan utskiftning av TV skjerm til flatskjerm gjøre at spillet får en helt ny visualitet og popularitet.

Vi har mange brukte automater til salgs. Prisene varierer fra 7.500,- til 50.000,-. Det meste av spillene står pr dags dato ute i aktivitet, men gjennomgår en fornyingsprosses her hos oss før de leveres til kunde. Vi behandler alle maskinene våre med omhu, og bytter kontinuerlig ut deler som blir ødelagt under spill. Ta kontakt for prisliste og mer informasjon!