Om oss

Vendcomatic AS drives idag av brødrene Rune og Vidar Nilsen. Vendcomatic holder til på Skedsmokorset i Skedsmo kommune, 25 km nord for Oslo.

Vendcomatic AS ble startet i 1978 av Per Olav Nilsen, med hovedkontor i Oslo. Per Olav har nå gått inn i pensjonistenes rekker men bidrar fremdeles mer enn gjerne med erfaring og kompetanse.

Selskapet opererer i automatbransjen både ved import, salg, utleie og utplasserings av forskjellige typer underholdnings-konsepter.

Etter utbetalingsautomatenes fall i 2007 har driften blitt konsentrert rundt underholdningsautomater. Vendcomatic har, som en av få aktører i markedet, opprettholdt driften av underholdningsspill under hele perioden utbetalingsspillene dominerte Norge. Dette har gitt oss en stor fordel i forhold til riktig spill på riktig sted, organisering av service og rotering av maskiner for dette spesielle markedet. Vi drifter ca 250 automater i hele Norge fra Sortland i Nord til Kristiansand i sør og Bergen i vest, og er blitt spesialister på utplassering av automater i bowlinghaller bl.a hos alle Bowling 1 sine haller.

Vår visjon: Vendcomatic AS skal være Norges ledende leverandør av UNDERHOLDNING, gjennom salg, leie, service og utplassering. Vår erfaring og kompetanse skal sørge for at våre samarbeidspartnere får det beste tilbudet av underholdnings tjenester på markedet, helt uten problemer, til glede for alle brukerne.